Vanliga frågor och svar

I denna sektion har vi samlat de frågor som vanligtvis ställs i sammanhang med våra tjänster. Ifall du inte får svar på din fråga, tveka inte på att kontakta oss så tar vi det därifrån.

Vanliga frågor om utveckling av webbplatser

Eftersom vi fokuserar på att jobba med privatpersoner, frilansare och mindre företag är vi väldigt flexibla. Utvecklingsprocessen innefattar undersökning av den bransch kunden verkar inom, vilket ger oss en uppfattning om hur vi ska konstruera sidan samt hur vi ska anpassa webbplatsen efter temat. Därför så kan vi jobba inom de flesta branscher.

Vi kan med stor sannolikhet skapa en hemsida i enlighet med ditt syfte och din bransch.

Vi är öppna för frågor.

Klicka här för att kontakta oss

Vår generella estimering för en webbplats är mellan 3000 – 20 000 kr. Priset varierar beroende på vissa faktorer.

Det kan vara följande:

  • Om du redan har en befintlig webbsida.
  • Hur mycket innehåll du vill inkludera på sidan.
  • Om du har upprättat en integritetspolicy i enlighet med GDPR(allmänna dataskyddsförordningen) för att få tillgång till statistik om sidans trafik.
  • Diverse funktioner och integrationer du vill ska finnas på webbplatsen.

Det finns ett par kostnader som tillkommer för att hålla en webbplats i drift.

Det kan vara följande:

  • Webbhotell
  • Underhållning
  • Programvara som möjliggör för diverse funktioner.
  • Chatbotar för att effektivisera kundservice och ge kunder snabba svar.

Vi kommer att ställa dig frågor om hur du vill att webbplatsen ska se ut, vilken information som ska inkluderas, vilka färger som bör användas etc. Ifall du är osäker på någon av dessa punkter är det helt okej, vi hjälper till med rådgivning och visar exempel på hur din sida skulle kunna se ut. Vi kommer att visa dig en prototyp av sidan en bit in i utvecklingsarbetet för att säkerställa att vi möter dina behov. I det stadiet ber du oss göra ändringar ifall du inte är nöjd med något och så vidare.

När projektet är färdigt skapar du ett konto hos en hostingprovider(företag som möjliggör till att sidan syns på internet). Vi ger dig exempel på en hostingprovider som möter dina behov, har exceptionell kundtjänst som du kan kontakta för att få svar på frågor 24/7. Därefter så publicerar vi hemsidan, ett tag därefter så bevakar vi webbplatsen för att upptäcka eventuella buggar samt säkerställer att användarupplevelsen är top notch.

Har du fortfarande frågor?
Kontakta oss på info@dubmark.com