En webbplats med professionellt utseende

Vi skapar din hemsida

I dagens samhälle är det en betydande fördel för företag att ha en välfungerande hemsida. Det är en central del av varje företags digitala närvaro och gör det möjligt att synas utåt och presentera sin verksamhet.

En stor del av befolkningen söker upp företag på internet innan de faktiskt väljer att köpa något. Har du en användarvänlig webbplats får dina potentiella kunder en bra bild av företaget. 

Utan en hemsida

Har ditt företag inte en hemsida kan det snabbt bli krångligt att hitta information som potentiell kund. Det försvårar processen avsevärt att hitta information om företag som inte har en etablering online. Information är viktigt, låt oss hjälpa till med att presentera den på bästa sätt.

Betydelsen av en webbplats

Idag har det blivit en automatisk reaktion att söka upp företag på internet innan man fattar köpbeslut. Kan man presentera sin verksamhet på ett snabbt och relevant sätt gör man det enklare för kunder. 

För många utgör företagsregister som allabolag.se det första steget mot att förstå ett företags verksamhet. Dessa plattformar är mer värdefulla när det kommer till att hitta information om viktiga nyckeltal samt bokslut och inte själva verksamheten i sig. 

Anpassning för mobila enheter

Enligt statistik från statista.com har andelen webbtrafik via mobila enheter ökat från 31,16% år 2015 till 58,33% år 2022.

Denna utveckling är något vi håller i åtanke. Vi konstruerar mobilanpassade webbplatser som är lätta att navigera och visuellt tilltalande oavsett vilken enhet som används.

Undrar du över något?

Innehåll som kan finnas med

  • Visa vart du finns.
  • Produkter och tjänster.
  • Kontaktformulär samt kontaktinformation.
  • Beskrivning av verksamheten såsom mål, tidigare framgångar etc.
  • Samarbetspartners.
 
Dessa punkter är enbart ett par exempel på vilken information som din webbplats kan innehålla.
Andra funktioner

Verktyg för analys: Se hur mycket trafik din webbplats får och information om besökare som t.ex land, ålder, kön etc. Detta för att analysera och sedan förbättra din hemsida.

Integritets och cookiepolicy: Detta behövs för att du ska få samla in information om besökare i enlighet med GDPR(General data protection regulation) vilket är en lag som alla företag i EU måste följa ifall de vill samla in eller lagra information.

Webbplatser, hur går processen till?

Start av utvecklingsarbetet

Det börjar med ett möte över telefon eller zoom där vi diskuterar design och tittar närmare på vad du behöver.

Prototyp innan köp

Vi bygger en prototyp av din webbplats innan vi faktiskt skriver avtal. Detta för att säkerställa att vi möter dina behov samt se över ifall ändringar behöver göras. 

Kontakt genom processen

Vi håller kontakt under tiden utvecklingen av hemsidan pågår och håller dig uppdaterad. Vi kan komma att ställa dig frågor under utvecklingen för att allt ska bli som du tänkt dig.

Vi hjälper till med webbhotell

Att hitta ett optimalt webbhotell löser vi. Vi har pålitliga leverantörer med mycket bra kundsupport och gott rykte. 

Publicering

När projektet är färdigt för lansering så kan vi publicera webbplatsen åt dig. Och där är vi live, inte svårare än så.

Vi kan förbättra din nuvarande hemsida

Behöver din nuvarande hemsida en förbättring eller två? Vill du modernisera din hemsida?

Det löser vi.